Home Producten Gewicht Uw vragen Inkuilwijzer Contact Nieuws In praktijk
Fun
  Producten:  
   
   
  3. Landbouwfolie RaniSilo  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
   
 
 
 
3. Landbouwfolie RaniSilo
 

Rani landbouwfolie beschermt uw silage
Gerbri Plastics B.V. importeert al meer dan 19 jaar Rani landbouwfolie. Op basis van deze kennis en ervaring, bieden wij u de beste service en zeer scherpe tarieven. Onze Rani landbouwfolie is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten te weten RaniSilo, RaniBel en RaniMax.                                 RaniSilo - optimale afdichting van uw silage

Gebruiksgemak en kwaliteit worden direct door de mechanische eigenschappen van RaniSilo landbouwfolie bevestigd. Natuurlijk biedt de RaniSilo de beste bescherming voor uw voer niet alleen door de UV bescherming, maar ook omdat deze eigenschappen tijdens het gehele seizoen bewaard blijven.

  • Sterk
  • Constante kwaliteit                         
  • Duurzaam                                        
  • Op maat gemaakt voor elke toepassing          


Product:           RaniSilo landbouwfolie

Kleuren:           Zwart, Zwart/wit, Wit
Grondstof:       LDPE 3 laags geextrudeerd film met UV protectie

Breedte:           6 t/m 16m
Dikte:                0,15 of 0,2. andere diktes op aanvraag leverbaar.
Rol lengte:       25m, 35m, 50m, 300m, 400m, 500m

Net als de RaniSilo kunnen alle Rani landbouwfolies, gebruikte worden met een RaniCover folie welke de kuil / het voer nog beter afsluit van lucht. Door het gebruiken van RaniCover is het mogelijk om de Rani landbouwfolies te reduceren in dikte, waarbij een optimale voeropbrengst centraal staat.
 
 
 
TIP

In de praktijk blijkt dat een landbouwfolie vaak dunner is dan u besteld. Om zeker te weten dat u de juiste dikte krijgt, kunt u de landbouwfolie wegen. Voor het berekenen van het netto gewicht van deze landbouwfolie gebruikt u de volgende formule: lengte x breedte x dikte x soortelijk gewicht (voor landbouwfolie geldt een soortelijk gewicht van 0,94). Bij een rol van 10 x 50m 0,15 is de berekening 10 x 50 x 0,15 x 0,94 = 70,5 kg.
Silage in brede kuilen, die u niet in een sleufsilo plaatst, kunt u het beste afdekken met rani 0,20 landbouwfolie. Het grote voordeel van de Ranibel rollen is het lichte gewicht! Wacht niet te lang met het afdekken van uw silage!

 
 
 
 
Gerbri