Home Producten Gewicht Uw vragen Inkuilwijzer Contact Nieuws In praktijk
Fun
  Producten:  
   
   
   
   
  3. RaniMax landbouwfolie  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
   
 
 
 
3. RaniMax landbouwfolie
 

Rani landbouwfolie beschermt uw silage
Gerbri Plastics B.V. importeert al meer dan 19 jaar Rani landbouwfolie. Op basis van deze kennis en ervaring, bieden we u de beste service en zeer scherpe tarieven. Onze Rani landbouwfolie is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten te weten RaniSilo (0,15 en 0,2), RaniBel en RaniMax.                        RaniMax - hoe kwaliteit hoort te zijn

RaniMax combineert maximale duurzaamheid, makkelijke hanteerbaarheid, luchtdicht en ongekende hoge eigenschappen in een. Al deze eigenschappen van de RaniMax geven uw silage de kwaliteit die het nodig heeft. De gelijkmatige structuur geeft dat de RaniMax meer luchtdicht is dan andere landbouwfolies.

  • Zeer elasties 
  • Hoge  treksterkte                           
  • Zelfs bij vorst blijven eigenschappen hoog
  • Makkelijk te hanteren         
  • Stroef oppervlak
  • ISO 9001 kwaliteits certificaat
  • Hoge doorsteekweerstand               


Product:           RaniMax landbouwfolie

Kleuren:           Groen/grijs
Grondstof:       LDPE 3 laags geextrudeerd film met UV protectie

Breedte:           6 t/m 18m
Dikte:                0,120 mm
Rol lengte:       25m, 50m, 300m, 400m, 500m

Net als de RaniMax kunnen alle Rani landbouwfolies, gebruikt worden met een RaniCover folie welke de kuil / het voer nog beter afsluit van lucht. Door het gebruiken van RaniCover is het mogelijk om de Rani landbouwfolies te reduceren in dikte, waarbij een optimale voeropbrengst centraal staat.


 
 
 
TIP

In de praktijk blijkt dat een landbouwfolie vaak dunner is dan u besteld. Om zeker te weten dat u de juiste dikte krijgt, kunt u de landbouwfolie wegen. Voor het berekenen van het netto gewicht van deze RaniMax landbouwfolie gebruikt u de volgende formule: lengte x breedte x dikte x soortelijk gewicht (voor landbouwfolie geldt een soortelijk gewicht van 0,94). Bij een rol van 10 x 50m 0,125 is de berekening 10 x 50 x 0,125 x 0,94 = 58,75 kg.
Het grote voordeel van de RaniMax landbouwfolie rollen is het lichte gewicht en de hoge dichtheid van het materiaal, waardoor zuurstof nog beter word tegen gehouden dan welk soort landbouwfolie dan ook! Wacht niet te lang met het afdekken van uw silage!

 
 
 
 
Gerbri