Home Producten Gewicht Uw vragen Inkuilwijzer Contact Nieuws In praktijk
Fun
  Producten:  
   
   
   
  3. Landbouwfolie RaniBel  
   
   
   
   
   
   
   
   
   
   
 
 
 
   
 
 
 
3. Landbouwfolie RaniBel
 

Rani landbouwfolie beschermt uw silage
Gerbri Plastics B.V. importeert al meer dan 18 jaar Rani landbouwfolie. Op basis van deze kennis en ervaring, bieden we u de beste service en zeer scherpe tarieven. Onze Rani landbouwfolie is verkrijgbaar in 3 kwaliteiten te weten RaniSilo, RaniBel en RaniMax.                    RaniBel - hoge prestaties met dunnere folie

RaniBel landbouwfolie combineert een gunstige prijs met optimale prestaties. Door de hoge kwaliteit aan grondstoffen beschikt deze folie over de beste mechanische eigenschappen in vergelijking met standaard landbouwfolies.

  • Hoge mechanische eigenschappen
  • Constante kwaliteit      
  • Zeer elastisch
  • Makkelijk te tillen
  • Gunstig voor het millieu
  • Gunsitg voor de Temp. in de kuil                                   


Product:           RaniBel landbouwfolie

Kleuren:           Groen/wit 
Grondstof:       LDPE 3 laags geextrudeerd film met UV protectie
Breedte (s):     6 t/m 18m
Dikte:                0,12
Rol lengte:       25m, 50m, 300m, 400m, 500m

Net als de RaniBel kunnen alle Rani landbouwfolies, gebruikte worden met een onderlegfolie welke de kuil / het voer nog beter afsluit van lucht. Door het gebruiken van onderlegfolie is het mogelijk om de Rani landbouwfolies te reduceren in dikte, waarbij een optimale voeropbrengst centraal staat.


 
 
 
TIP

In de praktijk blijkt dat een landbouwfolie vaak dunner is dan u besteld. Om zeker te weten dat u de juiste dikte krijgt, kunt u de landbouwfolie wegen. Voor het berekenen van het netto gewicht van deze RaniBel landbouwfolie gebruikt u de volgende formule: lengte x breedte x dikte x soortelijk gewicht (voor landbouwfolie geldt een soortelijk gewicht van 0,94). Bij een rol van 10 x 50m 0,12 is de berekening 10 x 50 x 0,12 x 0,94 = 56,4 kg.
Deze folie is gemaakt om de temperatuur in de kuil zo laag mogelijk te houden, door de witte kleur aan de buiten zijde te houden. Uiteraard kan ook de groene kant boven.  Het grote voordeel van de Ranibel rollen is het lichte gewicht! Wacht niet te lang met het afdekken van uw silage!

 
 
 
 
Gerbri